Kiemelt partnerünk - Akivel az esemény élmény lesz

PostHeaderIcon Künszler Apartmanház ajánlatai

Alábbi ajánlataikat minden kedves vendégünknek a tartalmas és emlékezetes pihenés, kikapcsolódás, szórakozás reményében válogattuk össze...

Új szlgáltatásaink, az asztalitenisz, petanque , tollaslabda - ingyenesen használható.

PostHeaderIcon Legénybúcsú, Leánybúcsú, A BULI

A Künszler Apartmanháznál keresve sem találhat jobb megoldást, egyénileg megszervezett legénybúcsújára! Saját ház, Saját kert, Saját medence a bulira.... Kell ennél több? Hát persze, de azt hozd magaddal. Kényelmes ugyan a rendezvényszervezők megbízását leadni Legény, vagy Leánybúcsúra és várni a csodát... Ez nagy kockázat. Rendezze meg saját Legénybúcsúját nálunk! Garantáljuk, hogy ez a legjobb megoldás

A Legénybúcsú és Leánybúcsú ma már szinte kötelező elemmé vált az esküvő előtt. Régi hagyomány, hosszú múltra tekint vissza. Az évek során sokat változott, az esküvő előtti egy éjszakás bulik mellett egyre gyakoribbak az egész hétvégét átölelő programok. Egy teljes hétvégi medencés bulinál nincs felejthetetlenebb.

 

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Medencés apartman - Zamárdi

Üdvözöljük nyaralni vágyó. medencés apartmant kereső vendégeinket! A Balaton déli partján fekszik városunk Zamárdi, mely turisták által sűrűn látogatott üdülőhely. Vonzereje közé soroljuk a több, mint egy kilóméter hosszú strandot, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideális. Emellett számos szórakozóhely és vendéglátó egység található nálunk.

A Künszel Apartman szálló, a saját medencés apartman tulajdonságával, a felülmúlhatatlan kikapcsolódás és pihenés élményét nyújtja. Saját kert és medence a zavartalan pihenés záloga.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Medencés Apartmanház Balaton Szívében - Balcsiról mindent

Apartmanházunk Balaton legszebb területén épült. Medencés Apartmanházunk a kikapcsolódás a nyugalom és a pihenés "Szigete" Ha nem csak eltölteni, hanem élvezni is szeretné szabadságát, azt mindenképpen Balatonon, Zamárdiban, a Künszler Medencés apartmanházban tegye. Hogy miért is érdekes és értékes terület ez az üdülőparadicsom azt megtudhatja az alábbi leírásból is.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Céges bulik

A Künszler Medencés Apartmanház a legjobb választás céges bulik, születésnapi partyk és egyéb fontos események megrendezéséhez. Tágas szobáink, apartmanjaink, hatalmas kertünk, varázslatos medencés, parkosított telkünk már több céges bulinak és további rendezvényeknek adott otthon. A visszajelzések szerint mindenki elégedetten emlékezett vissza apartmanházunkra, a céges buli eseményhelyszíneként.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Rendezvények

Medencés apartmanházunk a felejthetetlen rendezvények öt csillagos helyszíne.

Céges buli menüpontunk alatt már olvashatott egy felejthetetlen, emlékezetes, sikeres rendezvény lebonyolításával kapcsolatos alapvető dolgokról. Itt további rendezvény lehetőségekről tájékozódhat, amit apartmanházunk nagy tapasztalatai révén ajánl, sikerét garantálja önöknek.

Bővebben...

 


Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)
http://zamardi.2370.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1510081.jpg http://zamardi.2370.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1617322.jpg http://zamardi.2370.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5619744.jpg http://zamardi.2370.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/4715313.jpg http://zamardi.2370.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/7397345.jpg
Apartmanházunk vendégei